Webshop laten maken?

Dan ben je hier op het juiste adres! Wij, van Totstraksonline, maken de perfecte webshop voor jouw bedrijf. Ben jij een ondernemer die een mooie en converterende webshop wil laten maken maar hiervoor niet te veel wil betalen? Dat komt goed uit! Bij ons laat je namelijk een webshop maken voor een vast laag bedrag per maand. Hierdoor sta je nooit voor een verrassing.

“Huh, maar een webshop kost toch gemiddeld 5.000,- tot 15.000,- exclusief btw?” we horen het je denken.. Ja, traditionele webshopmakers rekenen je dat soort bedragen. Waarom? Wij weten het ook niet zo goed.

Het grote risico wat je hier namelijk mee loopt is dat je 15.000,- hebt betaald voor een webshop die niet werkt. Dat zou wel heel zonde zijn. Wij geloven daar niet in.

Bij ons laat je een webshop maken voor 89,- per maand, zonder opstartkosten of iets anders. Natuurlijk zijn er altijd extra’s die je kan kiezen en betaal je daar iets meer voor, maar voor 89,- per maand ontvang je een hele goede en mooie webshop.

Ik wil aan de slag

“Zo goedkoop een webshop laten maken? Onmogelijk!”

We horen dit vrijwel elke dag. Begrijpelijk ook als onze concurrentie er veel meer geld voor vraagt.

Wij zijn zó overtuigd van wat wij doen, dat we ons graag maandelijks weer bewijzen. Wij zijn zelf natuurlijk ook ondernemer en weten dat álles geld kost. Wij hebben er niks aan als jij je volledige budget moet spenderen aan een webshop. Dat geld kan jij natuurlijk veel beter besteden.

Wanneer je een webshop laat maken door Totstraksonline heb je gegarandeerd een professionele en converterende webshop. Volledig ingericht om sales te maken, precies hoe jij het wil.

Wat je krijgt voor 89,- per maand

Voor 89,- per maand krijg je een professionele en goedwerkende webshop, waar alles bij inzit. Ook je mailadressen en je hosting dus.

Een professionele webshop wil zeggen een shop die voldoet aan alle eisen van de zoekmachines (Google, Bing, Yahoo) een mooi ontwerp voor je pagina’s en misschien wel het allerbelangrijkste: een webshop die goed wordt onderhouden. Je hebt er namelijk niks aan als je webshop er om de haverklap uitligt door technische problemen.

Wat je ook krijgt is een responsive webdesign. Responsive wat hoor ik je denken, een webshop die werkt op elk apparaat. Of het nou een computer is, een mobiele telefoon, een iPad of het scherm van je koelkast (ja dat kan ook tegenwoordig..) Onze webshops doen het goed op elk apparaat.

Ik wil aan de slag

“Ik wil ook een webshop laten maken door jullie”

Top! Honderden bedrijven hebben al een website of webshop door ons laten maken. Een website kost 54,- per maand en een webshop 89,- per maand. Hier zitten o.a. je ontwerp, je hosting, je mailadressen en je domeinnaam binnen. Voor een webshop zit hier natuurlijk ook de betaalomgeving en productontwerp bij. Je krijgt dus een all-in webshop wanneer je hem laat maken door Totstraksonline! Ook geïnteresseerd? Neem dan gauw contact met ons op via de knop hieronder en voordat je het weet staan jouw producten online op een prachtige webshop.

Onze voordelen

Een perfecte website of webshop

Goed vindbaar

Responsive voor elk device

Betaalbaar

Behulpzame Support

Talloze extra's

Ik wil meer informatie