18-09-2023

We willen niet het wiel opnieuw uitvinden maar het wiel beter laten draaien.


Bezoekers

Alle inzicht begint bij harde cijfers. Daarom is het goed mogelijk om te rapporteren over hoeveel bezoekers een website ontvangt op maandelijkse basis. Daarmee is het eerste beeld te vormen.

Actie ondernemen

Op basis van de statistieken en informatie die je krijgt kan al direct gehandeld worden. Wanneer er zaken verbeterd kunnen worden, dan kan er direct een verandering worden doorgevoerd op de website.

Duidelijke statistieken

Cijfers over bezoekersaantallen kunnen helpen. Nog meer inzicht is te krijgen als de bezoekers ook beter zijn in te delen. Zo is precies te bepalen hoe de doelgroep die je voor ogen hebt reageert.

Google

Een belangrijk pluspunt van het gebruiken van dit soort analyses is dat ze exact zijn toegesneden op belangrijke zoekmachines zoals Google. Dit is immers een essentiële tool in het zoekproces.

Laptop met zoekscherm

Cijfers

Mocht je niet de tijd hebben om constant in de gaten te houden wat voor activiteiten er plaatsvinden op jouw website, is het ook mogelijk om de cijfers samengevat te bekijken. Mochten de droge cijfers je niet voldoende inzicht geven, ondersteunen wij graag.

Herkennen

Ook willen we de kennis die we hebben van deze statistieken graag inzetten om bepaalde trends of incidenten vroegtijdig te herkennen. Zo kan voorkomen worden dat de cijfers verkeerd geïnterpreteerd worden.

Live statistieken

Zodra je website online is kan je precies zien hoe bezoekers je website hebben gevonden en welke pagina’s ze bekijken. Daarnaast kan je ook live zien hoeveel bezoekers er op je website zijn en hoelang ze op je website blijven. Hiermee kan je dus tracken welke pagina het goed doet en welke pagina eventueel aangepast dient te worden.

Inzicht is belangrijk.

Meer weten over hoe wij jou kunnen helpen?

Veelgestelde vragen

Onze informatie en prijzen spreken voor zich, maar om het gemakkelijk te maken hebben we per pagina een aantal veelvoorkomende vragen beantwoord.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Vraag niet beantwoord?
Via Google Analytics, wat we voor je website instellen, krijg je alle inzichten die je nodig hebt waaronder het aantal bezoekers per dag.
Google Analytics is te bekijken via de computer, mobiele telefoon en tablet. Dat wil zeggen dat je overal je website statistieken kan bekijken.

Wat je nog meer krijgt

Browser met tandwiel illustratie

Goede vindbaarheid

Wij verzorgen goede vindbaarheid door alles wat hier invloed op heeft optimaal te benutten. Denk aan teksten, afbeeldingen, video’s, tools en al het andere dat de vindbaarheid van de website kan vergroten.

Browser met tandwiel illustratie

Grafisch ontwerp

Alle facetten van het grafisch ontwerp van een website zijn bij ons in goede handen. Van het aansluiten op de huisstijl, tot en met het verzorgen voor responsive ontwerp zodat de website altijd goed werkt.

Browser met tandwiel illustratie

Onderhoud

Om de website die ontwikkeld is ook op langere termijn net zo goed te laten werken als in de beginperiode, is regelmatig onderhoud plegen belangrijk. Voor een vast maandbedrag verzorgen wij dit.