18-09-2023

Een website is als een auto: goed onderhouden kan hij jaren mee.


Updates

Onderhoud draait er in belangrijke mate om dat de werking van de website optimaal blijft. Daarom worden updates van bijvoorbeeld systemen en plugins uitgevoerd zodra deze beschikbaar zijn.

Snelheid

Regelmatig wordt ook gekeken of de laadsnelheid nog op orde is. Doet de website er te lang over om volledig geladen te zijn? Dan sporen we het probleem op en zorgen ervoor dat dit opgelost wordt.

Teksten

Regelmatig zal worden bekeken of alles nog up-to-date is als het om de teksten gaat. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van links. Werken alle links in de teksten nog wel, of zijn er pagina’s verdwenen?

Afbeeldingen

Ook de afbeeldingen moeten zo nu en dan nagezien worden. Passen ze nog wel bij de website, zijn ze niet te groot en daardoor te zwaar en werken ze naar behoren? Al deze zaken vallen onder onderhoud.

Kladblok

Vast bedrag

Een belangrijk voordeel is natuurlijk dat de kosten goed in de hand te houden zijn. De goed werkende website, inclusief het onderhoud, zijn voor een vast bedrag per maand te krijgen. Zonder verborgen kosten.

Zelf doen

Hoewel het wel mogelijk is om een aantal dingen zelf te doen, is het altijd aan te raden om het onderhoud in samenspraak te verzorgen. Op die manier wordt gezorgd dat de website altijd optimaal blijft.

Service

Naast dat wij natuurlijk achter de schermen een hele hoop al regelen voor je, kan het zijn dat je een keer ergens niet uitkomt. Mocht dat het geval zijn, maak je dan vooral geen zorgen. Geef onze helpdesk een belletje of stuur ze een mailtje, zij helpen je graag verder. Deze service zit natuurlijk inbegrepen bij je pakket, hier rekenen wij geen extra kosten voor.

Onderhoud is belangrijk.

Meer weten over hoe wij jou kunnen helpen?

Veelgestelde vragen

Onze informatie en prijzen spreken voor zich, maar om het gemakkelijk te maken hebben we per pagina een aantal veelvoorkomende vragen beantwoord.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Vraag niet beantwoord?
Je domeinnaam, hosting en e-mail zitten allemaal inbegrepen bij je website pakket. Hier betaal je dus absoluut niks extra’s voor. Ook niet na het eerste jaar.
Onze klantenservice staat altijd voor je klaar, ook als je website is opgeleverd. Wanneer je er niet uit komt, kan je onze ten alle tijden een e-mail sturen of eventjes bellen.
Tot na 5 maanden na het opleveren van je website passen wij kostenloos nog kleine dingen aan. Mochten er grotere aanpassingen nodig zijn is dat tegen betaling, echter betaal je hier nooit de hoofdprijs voor.

Wat je nog meer krijgt

Browser met tandwiel illustratie

Goede vindbaarheid

Wij verzorgen goede vindbaarheid door alles wat hier invloed op heeft optimaal te benutten. Denk aan teksten, afbeeldingen, video’s, tools en al het andere dat de vindbaarheid van de website kan vergroten.

Browser met tandwiel illustratie

Grafisch ontwerp

Alle facetten van het grafisch ontwerp van een website zijn bij ons in goede handen. Van het aansluiten op de huisstijl, tot en met het verzorgen voor responsive ontwerp zodat de website altijd goed werkt.

Browser met tandwiel illustratie

Inzicht

Wil je zelf een beeld hebben van hoe jouw website presteert? Dan kunnen wij je voorzien van inzicht met behulp van statistieken, analyses en adviezen. Zo haal je er altijd het maximale uit.