Doos illustratie

Extra diensten

Naast alle diensten die wij aanbieden, verzorgen wij ook de randzaken die komen kijken bij een bedrijf. Denk hierbij aan een logo, een complete huisstijl of SEO teksten voor jouw website. Wat je ook zoekt, wij verzorgen het voor je.

Laptop illustratie

Logo ontwerp

Logo ontwerp is ontzettend belangrijk. Het logo is immers het kenmerk waaraan klanten jouw bedrijf zullen herkennen. Dit moet dus ook wel herkenbaar zijn dan. We helpen je graag dat te bereiken.

Schetsboek illustratie

Logo + huisstijl

Om de herkenbaarheid nog beter te maken, is het belangrijk om dit ook in een eigen huisstijl door te trekken. Daarom bieden wij ook aan om naast het logo ontwerpen ook deze stijl in het geheel te ontwikkelen.

Website met vergrootglas

SEO proof teksten

Om de vindbaarheid van de website te optimaliseren moeten goede teksten worden geschreven volgens de principes van SEO, search engine optimalisation. Dit is dus het best over te laten aan kenners.

Website met potlood

Extra’s

Naast alle eerdergenoemde mogelijkheden zijn er in overleg ook altijd allerlei andere extra’s mogelijk. Dit hangt natuurlijk af van de wensen en eisen die gesteld worden in bijvoorbeeld een specifieke branche.

Banner met statistieken

Huisstijl

Lettertype

Een huisstijl draait om een aantal zaken. Zo is bijvoorbeeld het kiezen van het lettertype hier belangrijk in. Dit moet natuurlijk een lettertype zijn dat goed past bij het imago dat je met je bedrijf wilt opbouwen.

Kleuren

Ook de kleuren die gekozen worden zijn van groot belang. Deze moeten passen bij de uitstraling, maar ook bij de werkzaamheden die je doet. Bovendien wil je opvallen, maar niet uit de toon vallen.

V.a. 150,-
Bestel nu

SEO proof teksten

Zoekwoorden

SEO proof teksten zijn teksten die in ieder geval de juiste zoekwoorden in de juiste dichtheid bevatten. Dat betekent dus dat niet alleen die woorden, maar ook alle andere woorden op orde moeten zijn.

Scherp

Om te zorgen dat de teksten optimaal zijn, wordt gekeken naar het SEO proof zijn. Daarnaast moeten de teksten ook echt iets toevoegen voor de lezers. Dit is de manier waarop klanten worden binnengehaald.

V.a. 150,-
Bestel nu
Document met vergrootglas