Website laten maken?

Zoek niet verder. Wij, van Totstraksonline.nl, kunnen precies de website maken die jij zoekt. Speciaal voor ondernemers die een professionele, responsive website willen laten maken maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen hanteren wij een vast laag maandtarief waardoor je mooi de kosten laag kan houden.

Wil je na twee maanden al stoppen? Dan zeg je mooi de website op en hoef je verder geen kosten meer te betalen. Ideaal als je een website wil laten maken maar niet zeker bent of wat je wil aanbieden wel een succes wordt. Hiermee hou je niet alleen de kosten laag, maar ook het risico.

“Ik wil een website laten maken, maar weet niet hoe..”

Maak je geen zorgen. Onze ervaren webbouwers helpen je graag op weg naar jouw online succes. De werkwijze die wij hanteren zorgt ervoor dat de website compleet is ingericht op jouw doelgroep.

Wij maken niet zomaar een standaard website. Wanneer je bij ons een website laat maken dan is deze custom. Dat wil zeggen, een website die aansluit bij jouw dienst(en).

Ik wil aan de slag

Een website laten maken die werkt!

Het is niet langer voldoende om je diensten op een website neer te zetten en ervan uit te gaan dat de klanten zich vanzelf wel aanmelden. Het eerste wat je jezelf moet afvragen is: Gaat een potentiële klant mij wel vinden? Je SEO moet dus op orde zijn.

Daarnaast is bij het laten maken van een website het belangrijk dat de website er grafisch aantrekkelijk uitziet en klanten aanzet tot actie. Het grafisch ontwerp moet dus ook kloppen.

Ook belangrijk: de website moet onderhouden worden, wat op de lange termijn misschien nog wel het belangrijkste onderdeel is. Een auto die niet onderhouden wordt, stopt vanzelf een keer met rijden.

Al deze onderdelen zijn dingen waar wij van Totstraksonline.nl ons gespecialiseerd in hebben. Nog niet overtuigd? Dit alles kost je slechts 54,- per maand, zonder opstartkosten.

“Wat krijg ik eigenlijk allemaal voor die 54,- per maand?”

Dit is één van de meest gestelde vragen die wij krijgen.

Het is waar, we hanteren een ontzettend lage prijs voor de kwaliteit die wij leveren. Veel mensen denken dan ook dat er ergens nog een addertje onder het gras zit. Dat wanneer je een website bij ons afsluit voor 54,- per maand, je na de eerste maand de rekening krijgt voor de overige kosten. Dit is allemaal niet waar.

Wij zijn zelf ook ondernemer. Wij weten hoe vervelend het is om verleid te worden met een lage prijs en achteraf een veelvoud hiervan te moeten betalen.

Een website laten maken hoeft niet duur te zijn, wat de grote webdesignbureaus je dan ook vertellen. Stop met teveel betalen.

Een volledig professionele website met alles erop en eraan kost je slechts 54,- per maand.

Een professionele website wil zeggen een website met een goede vindbaarheid, een mooi maar vooral goed werkend grafisch ontwerp, waar je inzicht hebt in welke resultaten je behaald en die ook onderhouden wordt, zodat je altijd bereikbaar bent voor jouw klanten.

“Wat als ik zelf nog iets wil aanpassen?”

Een hoop mensen vinden een eigen website laten maken nog steeds een hoop goochelarij. Het lijkt misschien moeilijk, maar met de ontwikkeling van het CMS (content management systeem) WordPress is de moeilijkheidsgraad flink omlaag gegaan.

Bijna 1/3e van alle websites wordt ondersteunt door WordPress vanwege de mogelijkheden, de veiligheid en vooral ook de gemakkelijkheid waarmee zelfs digibeten (mensen die moeite hebben met technische zaken) aanpassingen kunnen maken aan hun website.

Responsive webdesign is essentieel

Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, een website die mobielvriendelijk is. Echter komen wij nog veel te vaak websites tegen die via de mobiel of tablet niet goed ingericht zijn.

Bepaalde elementen vallen buiten beeld, er moet onnodig ingezoomd worden of animaties werken niet. Een responsive webdesign is zeer belangrijk en niet alleen omdat het er mooier uit ziet. Een responsive webdesign is zeer belangrijk omdat Google een mobile first ranking hanteert. Dit wil zeggen, wil jij hoger scoren in de zoekresultaten dan moet je website mobielvriendelijk zijn. Nog voor je SEO-proof teksten, of snelle website, wordt je website hierop gecheckt.

Een website laten maken bij Totstraksonline.nl neemt alle zorgen weg. Onze websites zijn standaard mobile first ingericht. Jouw professionele website werkt op een pc, een mobiel én op een tablet.

“Een eigen website laten maken klinkt wel leuk, maar ik twijfel..”

Voor jezelf beginnen is een grote stap, dat weten we.

Één van de grootste problemen die startende ondernemers vaak tegenkomen zijn natuurlijk de hoge opstartkosten. Inschrijven bij de KvK, je kantoorspullen aanschaffen, misschien moet je zelfs goederen inkopen.

Natuurlijk wil je ook een eigen website laten maken, want hoe ga je anders die goederen/diensten aanbieden? Omdat de eerder opgesomde kosten al vrij hoog liggen, is het prettig als je niet teveel hoeft te betalen voor je website.

Ook kunnen contracten vaak een dooddoener zijn. Tegen een laag tarief iets vastleggen voor de komende twee jaar.

Wat als je helemaal niet zeker weet of dit wel iets is voor jou? Als je niet zeker weet of je wel twee jaar lang wil betalen voor iets wat je misschien wel na 4 maanden niet meer gebruikt?

Bij Totstraksonline.nl kan je maandelijks je website opzeggen. Geen ellenlange contracten waarin je gedwongen wordt te betalen voor iets wat je niet gebruikt. Gewoon, maandelijks opzegbaar.

Ook aan de slag?

Onze voordelen

Een perfecte website of webshop

Goed vindbaar

Responsive voor elk device

Betaalbaar

Behulpzame Support

Talloze extra's

Ik wil meer informatie