Stap 1. Kennismaking

We vinden het belangrijk om te weten wie je bent en waar jouw onderneming voor staat. Daarom zullen we tijdens ons kennismakingsgesprek onder andere bepalen hoe jouw nieuwe website bij kan dragen succes van jouw bedrijf.

Stap 2. Opleveren

Via ons contentsheet zie je precies wat we van je nodig hebben om jouw website mooi in te kunnen richten.

Stap 3. Jouw website

Vanaf stap 3 kan je lekker met de voeten omhoog en hoef je alleen nog maar te wachten op het verlossende bericht: Je website is klaar. Natuurlijk kan het zijn dat je nog niet volledig tevreden bent met het resultaat, wij passen jouw website aan tot je 100% tevreden bent.

Stap 4. Online!

Spannend! De website gaat online en je online succes is klaar om te groeien. Zodra de website online staat verdwijnen wij naar de achtergrond en zorgen wij ervoor dat de website ook in de toekomst wordt onderhouden. Mocht je vragen hebben over iets, kan je altijd terecht bij onze helpdesk.

Een goede workflow is belangrijk

Benieuwd naar hoe onze werkwijze jou kan helpen?

Veelgestelde vragen

Onze informatie en prijzen spreken voor zich, maar om het gemakkelijk te maken hebben we per pagina een aantal veelvoorkomende vragen beantwoord.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Vraag niet beantwoord?
Ja zeker, zoveel als je zelf zou willen. Wij geven je de middelen om op een gemakkelijke manier extra content te plaatsen.
Nee hoor, je kan inloggen op je site via je mobiele telefoon of tablet en onderweg snel nog even een kleine aanpassing doorvoeren.