18-09-2023

Grafisch design is waar kunst en functionaliteit samen komen.


Persoonlijk ontwerp

Door de toenemende gemakkelijkheid om snel een website te kunnen maken, neemt het aantal sites dat op elkaar lijkt sterk toe. Juist daarop kan Totstraksonline.nl voor jou het verschil maken door een uniek ontwerp aan te leveren.

Professionele foto’s

Omdat op veel foto’s auteursrechten liggen, zorgt Totstraksonline.nl ervoor dat er altijd gebruikgemaakt wordt van foto’s op de juiste manier. Alle afbeeldingen die worden gebruikt zijn rechtenvrij of in het bezit van Totstraksonline.nl

Responsive design

Door de grote hoeveelheid verschillende dragers, is het ook belangrijk dat het grafisch ontwerp er op elke drager goed uitziet. Daarom ontwerpen wij responsive websites. Zie ons werk om voorbeelden van responsive websites te bekijken.

Op maat

Het grafisch ontwerp van de website wordt ook precies op maat gemaakt. Dat betekent dus dat eventuele illustraties of iconen inbegrepen zitten bij het ontwerp. Er wordt gezorgd voor een herkenbare en unieke huisstijl.

Banner met statistieken

Afbeeldingen

Een belangrijk onderdeel van het grafisch ontwerp van de website is natuurlijk ook het uitkiezen van de juiste foto’s. Deze kunnen zelf gemaakt worden, of worden gebruikt uit andere bronnen.

Op maat

Dat de websites ontworpen worden om op elke drager optimaal naar voren te komen, heeft alleen maar voordelen. Zo kan immers op elke drager dezelfde professionele uitstraling worden uitgedragen.

Zakelijke uitstraling

Elke website is anders. De ene website dient om te informeren, de andere richt zich op het binnenhalen van leads. Wat het doel van de website ook is, het is belangrijk dat de website een professionele en zakelijke uitstraling heeft. De klant bepaald binnen enkele seconden op jouw website of ze willen blijven of niet. Een goede eerste indruk is dus zeer belangrijk wanneer je het doel van je website wil bereiken. Wij doen hier onderzoek naar zodat iedere website het maximale uit zijn content kan halen.

Grafisch ontwerp is belangrijk.

Meer weten over hoe wij jou kunnen helpen?

Veelgestelde vragen

Onze informatie en prijzen spreken voor zich, maar om het gemakkelijk te maken hebben we per pagina een aantal veelvoorkomende vragen beantwoord.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Vraag niet beantwoord?
Ja zeker, zoveel als je zelf zou willen. Wij geven je de middelen om op een gemakkelijke manier extra content te plaatsen.
Nee hoor, je kan inloggen op je site via je mobiele telefoon of tablet en onderweg snel nog even een kleine aanpassing doorvoeren.

Wat je nog meer krijgt

Browser met tandwiel illustratie

Goede vindbaarheid

Wij verzorgen goede vindbaarheid door alles wat hier invloed op heeft optimaal te benutten. Denk aan teksten, afbeeldingen, video’s, tools en al het andere dat de vindbaarheid van de website kan vergroten.

Browser met tandwiel illustratie

Inzicht

Wil je zelf een beeld hebben van hoe jouw website presteert? Dan kunnen wij je voorzien van inzicht met behulp van statistieken, analyses en adviezen. Zo haal je er altijd het maximale uit.

Browser met tandwiel illustratie

Onderhoud

Om de website die ontwikkeld is ook op langere termijn net zo goed te laten werken als in de beginperiode, is regelmatig onderhoud plegen belangrijk. Voor een vast maandbedrag verzorgen wij dit.