Telefoon icoon

Tarieven

Met onze complete website pakketten verzorgen wij alle diensten die bij een professionele website horen en leveren wij in een korte tijd een professionele website op. Kies je het Smart-pakket heb je al een all-in website voor omgerekend €25,- per maand. Ben je niet tevreden? Met het Safe-pakket kan je ook maandelijks opzeggen. Ideaal!

Veelgestelde vragen

Onze informatie en prijzen spreken voor zich, maar om het gemakkelijk te maken hebben we per pagina een aantal veelvoorkomende vragen beantwoord.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Vraag niet beantwoord?
Die is er niet en zal er ook niet komen. Wij weten wat een grote investering een website kan zijn en hebben er daarom voor gekozen om de kosten laag te houden voor onze klanten. Er komen dus geen extra kosten bij.
Bij Totstraksonline.nl hebben we grafisch vormgevers in dienst die voor jouw bedrijf een logo kunnen ontwerpen of zelfs een complete huisstijl. Neem contact met ons op voor de tarieven.

Gratis website check

De gratis website check van Totstraksonline.nl scant jouw website op cruciale SEO punten. Deze punten zijn belangrijk om jouw website goed te laten scoren in de zoekmachines. Onze scan kijkt naar meer dan 30 verschillende onderdelen.
Met behulp van onze gratis website check krijg je snel en makkelijk inzicht hoe jouw website het doet op SEO gebied en wat je kan verbeteren om nog beter te scoren. Vul je gegevens hieronder in en wij komen bij je terug met 5 essentiële tips, gratis en voor niks.
Bel mij over de mogelijkheden

Ik wil terug gebeld worden in de...