Telefoon icoon

Tarieven

Met onze complete website pakketten verzorgen wij alle diensten die bij een professionele website horen en leveren wij in een korte tijd een professionele website op. Kies je het Smart-pakket heb je al een all-in website voor omgerekend €35,- per maand. Ben je niet tevreden? Met het Safe-pakket kan je ook maandelijks opzeggen. Ideaal!

*Elk pakket bevat een professionele all-in website inclusief veilige hosting, grafisch ontwerp, SEO optimalisatie en nog veel meer.

Veelgestelde vragen

Onze informatie en prijzen spreken voor zich, maar om het gemakkelijk te maken hebben we per pagina een aantal veelvoorkomende vragen beantwoord.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Vraag niet beantwoord?
Die is er niet en zal er ook niet komen. Wij weten wat een grote investering een website kan zijn en hebben er daarom voor gekozen om de kosten laag te houden voor onze klanten. Er komen dus geen extra kosten bij.
Bij Totstraksonline.nl hebben we grafisch vormgevers in dienst die voor jouw bedrijf een logo kunnen ontwerpen of zelfs een complete huisstijl. Neem contact met ons op voor de tarieven.
Bel mij over de mogelijkheden

Ik wil terug gebeld worden in de...