Doos illustratie

Wat je krijgt

Wij bouwen een complete, professionele website voor jouw bedrijf. Hiervoor gebruiken wij de laatste technieken en optimaliseren wij jouw website tot in de puntjes. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw website goed vindbaar is en je zelf eventueel aanpassingen kan doorvoeren.

Grafisch ontwerp

Mensen bepalen in de eerste tien seconden of ze op je website willen blijven. Daarom is het belangrijk dat er een goed grafisch ontwerp is om de juiste klanten aan te trekken. Daarnaast is het belangrijk dat het grafisch ontwerp past bij wat het bedrijf wil uitstralen en de doelgroep die het bedrijf wil bereiken. Wij verzorgen unieke responsive webpagina’s voor je. Al met al is het dus zeer belangrijk dat de uitstraling van je website in orde is. Dit regelen wij voor je.

Populaire features

Mooie vormgeving
Maatwerk design
Volledig responsive
Meer informatie
Klok ilustratie

Goede vindbaarheid

Wij verzorgen goede vindbaarheid door alles wat hier invloed op heeft optimaal te benutten. Denk aan teksten, afbeeldingen, video’s, tools en al het andere dat de vindbaarheid van de website kan vergroten.

Hand met geld

Inzicht

Wil je zelf een beeld hebben van hoe jouw website presteert? Dan kunnen wij je voorzien van inzicht met behulp van statistieken, analyses en adviezen. Zo haal je er altijd het maximale uit.

Presentatie bord

Onderhoud

Om de website die ontwikkeld is ook op langere termijn net zo goed te laten werken als in de beginperiode, is regelmatig onderhoud plegen belangrijk. Voor een vast maandbedrag verzorgen wij dit.

Presentatie bord

Extra diensten

Ook het zelf beheren van de gehele website of delen ervan is goed mogelijk na oplevering. Wij zorgen dan voor een werkend CMS-systeem met daarbij wachtwoorden en gebruikersnamen.