18-09-2023

Een mooie website die niet te vinden is, is een slechte website.


Zoekwoorden

Goede vindbaarheid draait in belangrijke mate om de juiste zoekwoorden. Wat zijn die juiste zoekwoorden dan? Wij onderzoeken het door jouw branche onder de loep te nemen en de juiste te vinden.

Verwerking

De gevonden woorden worden in een duidelijk leesbare tekst verwerkt. Zoekwoorden zonder context zijn immers niets waard. Daarom passen wij jouw teksten aan voor op de website.

Pagina’s

Om voor goede vindbaarheid te zorgen, is het belangrijk dat alle pagina’s op de website duidelijke titels krijgen. Daarin zitten de zoekwoorden en wordt in één of enkele woorden het onderwerp duidelijk gemaakt.

URL’s

Nog beter vindbaar wordt de website, met de juiste URL’s voor de pagina’s. Deze hoeft namelijk niet exact gelijk te zijn aan de titel. Daarom is er voor de vindbaarheid heel veel voordeel mee te doen.

Document met vergrootglas

Afbeeldingen

Goede afbeeldingen, die ook namen en tags mee krijgen, helpen ook mee in de vindbaarheid. Bij Totstraksonline.nl is een flinke database waaruit geput kan worden om dit te verzorgen.

Tags

Ook zaken zoals tags en descriptions zitten bij de lage prijs inbegrepen. Zo wordt dus voor een goede prijs elk detail nagelopen om voor de goede vindbaarheid die gewenst is te kunnen zorgen.

Aanmelden bij zoekmachines

Het is natuurlijk belangrijk dat de zoekmachines weten dat je website bestaat. Daarom melden wij je website aan bij alle grote zoekmachines waaronder natuurlijk Google, Bing en Yahoo. Naast het aanmelden, zorgen wij er ook voor dat de pagina’s op je website automatisch door de zoekmachines geïndexeerd worden. Dit zorgt ervoor dat de pagina’s van je website opgenomen worden in de zoekresultaten.

Goede vindbaarheid is belangrijk.

Meer weten over hoe wij jou kunnen helpen?

Veelgestelde vragen

Onze informatie en prijzen spreken voor zich, maar om het gemakkelijk te maken hebben we per pagina een aantal veelvoorkomende vragen beantwoord.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Vraag niet beantwoord?
Ja zeker, zoveel als je zelf zou willen. Wij geven je de middelen om op een gemakkelijke manier extra content te plaatsen.
Nee hoor, je kan inloggen op je site via je mobiele telefoon of tablet en onderweg snel nog even een kleine aanpassing doorvoeren.

Wat je nog meer krijgt

Browser met tandwiel illustratie

Grafisch ontwerp

Alle facetten van het grafisch ontwerp van een website zijn bij ons in goede handen. Van het aansluiten op de huisstijl, tot en met het verzorgen voor responsive ontwerp zodat de website altijd goed werkt.

Browser met tandwiel illustratie

Inzicht

Wil je zelf een beeld hebben van hoe jouw website presteert? Dan kunnen wij je voorzien van inzicht met behulp van statistieken, analyses en adviezen. Zo haal je er altijd het maximale uit.

Browser met tandwiel illustratie

Onderhoud

Om de website die ontwikkeld is ook op langere termijn net zo goed te laten werken als in de beginperiode, is regelmatig onderhoud plegen belangrijk. Voor een vast maandbedrag verzorgen wij dit.