Een gratis website maken. Is dat verstandig?

Via Wix en Jimdo is het tegenwoordig vrij simpel om zelf gratis een aardige website te maken. Je vult je gegevens in, plaatst wat teksten en voila! Klaar is kees. Dit is prima, voor bloggers of reizigers die in een kleine kring van mensen hun site willen laten zien. Voor ondernemers die graag professioneel over willen komen en het maximale uit hun website willen halen is dit echter niet voldoende.

Hoeveel kost een website laten maken?

Hieronder een aantal onderdelen die een gratis website van Jimdo heeft (en ook niet heeft)

  • Website staat op een subdomein. Dit wil zeggen als jouw bedrijf de “superschilder” heet, jouw website www.superschilder.jimdosite.com zal zijn.
  • 500 MB hosting en opslagruimte. Dit is de ruimte die foto’s, filmpjes, tekst en dergelijke innemen op jouw website.
  • Geen professioneel emailadres (info@superschilder is dus niet mogelijk)
  • Geen support. Heb je een probleem zal je het zelf uit moeten vogelen
  • 5 pagina’s. Meer pagina’s kan je niet aanmaken.
  • Advertenties worden weergegeven op jouw website. Ze moeten toch ergens wat verdienen..

Zoals je in bovenstaande opsomming kan lezen is het vrij beperkt wat je krijgt. Hoeveel het kost om een website te laten maken is dus afhankelijk wat je bereid bent te investeren.

Kies je ervoor om een stuk professionaliteit op te geven, door een subdomein website te nemen en minimale functies te krijgen, of wil je jouw online succes een boost geven door te investeren in een échte website.

Logisch ook, want ze verdienen niks aan jou persoonlijk. Het gratis abonnement is er slechts om je te laten proeven en te overtuigen om geld te investeren.

Ik wil aan de slag

Hoe duur is het om een website te laten maken?

Wanneer je het meest uitgebreide pakket van Jimdo vergelijkt met die van ons, kom je al gauw tot de conclusie dat de “gratis website maken”-websites niet geweldig zijn. Én, ook niet geheel onbelangrijk, je hoeft zelf de website niet te maken. Wij doen dat voor je.

Hoeveel kost het om een professionele website te laten maken?

Een volledig professionele website met alles erop en eraan kost je ongeveer €999.

Een professionele website wil zeggen een website met een goede vindbaarheid, een mooi maar vooral goed werkend grafisch ontwerp, waar je inzicht hebt in welke resultaten je behaald en die ook onderhouden wordt, zodat je altijd bereikbaar bent voor jouw klanten.

Onze voordelen

Een perfecte website of webshop

Goed vindbaar

Responsive voor elk device

Betaalbaar

Behulpzame Support

Talloze extra's

Ik wil meer informatie