Een goede kapper website is essentieel wanneer je jouw kapsalon wil kunnen promoten. Daarom is een professioneel design en een vriendelijke uitstraling enorm belangrijk. Of je kapper website nou een update nodig heeft of een heel nieuw design, wij helpen je graag verder een goede website te bouwen voor jouw kapsalon!

Onze kapper websites zijn standaard geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en desktop. Daarnaast bouwen wij onze websites volledig SEO proof. Dit wil zeggen dat je beter vindbaar bent in bijvoorbeeld Google.

Een website is je online visitekaartje. Deze moet er natuurlijk goed uitzien. Websites van Totstraksonline worden gebouwd door een team van experts die weten wat ze doen. Op die manier hoef jij je alleen nog druk te maken om de contouren of krullen van je klant!

Vrijblijvend informatie aanvragen kan nog:

Ik wil aan de slag

Ben je op zoek naar een professionele kapper website die goed scoort in Google? Die jouw klanten het juiste gevoel geeft? Een website die niet alleen mooi is maar ook nog eens zorgt voor meer klanten?

Ons team van experts bouwen jouw professionele kapper website voor het vaste lage bedrag van 54,- per maand, zonder opstartkosten. Maandelijks opzegbaar.

Onze voordelen

Maandelijks opzegbaar

Goed vindbare website

Vast bedrag per maand

Behulpzame Support

In een week online

Talloze extra's

Voor maar 54,- per maand heb je een professionele website.

Ik wil meer informatie