Werkwijze - Totstraksonline.nl
Icoon van een bureau

Onze werkwijze

Wij werken natuurlijk graag via een duidelijke planning. Hiermee zorgen wij ervoor dat wij een kwalitatief goede website kunnen bouwen binnen een korte periode. Wij werken via een vaste werkplanning zodat alle partijen weten waar zij aan toe zijn. Werken via een goed georganiseerde planning zorgt ervoor dat je precies weet wat je krijgt wanneer jouw website afgerond is. Visuele voorbeelden zien van wat het resultaat is van een goede werkwijze? Kijk dan eens naar ons portfolio.

Bel gesprek icoon

Stap 1. Kennismaking

We vinden het belangrijk om te weten wie je bent en waar jouw onderneming voor staat. Daarom zullen we tijdens ons kennismakingsgesprek onder andere bepalen hoe jouw nieuwe website bij kan dragen aan het succes van jouw bedrijf.

Email icoon

Stap 2. Offerte

Na het kennismakingsgesprek ontvang je van ons een offerte. Hierop kan je zien wat onze tarieven zijn en krijg je bevestigd dat er geen opstartkosten zijn. Deze offerte kan je online ondertekenen en zodra wij de offerte ontvangen hebben kunnen we de samenwerking gaan starten!

Papierenvliegtuig icoon

Stap 3. Opleveren

Via ons online upload-systeem kan je gemakkelijk alle teksten en afbeeldingen die je op jouw website wil hebben, aanleveren. Deze content controleren wij natuurlijk en mits er iets niet (voldoende) aanwezig is nemen wij contact met je op.

Website icoon

Stap 4. Jouw website

Vanaf stap 4 kan je lekker met de voeten omhoog en hoef je alleen nog maar te verwachten op het verlossende bericht: Je website is klaar. Natuurlijk kan het zijn dat je nog niet volledig tevreden bent met het resultaat, wij passen jouw website aan tot je 100% tevreden bent.

Headset en support icoon

Stap 5. Online!

Spannend! De website gaat online en je online succes is klaar om te groeien. Zodra de website online staat verdwijnen wij naar de achtergrond en zorgen wij ervoor dat de website ook in de toekomst wordt onderhouden. Mocht je vragen hebben over iets, kan je altijd terecht bij onze helpdesk.

Zie wat wij maken.

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden?

Veelgestelde vragen

Onze informatie en prijzen spreken voor zich, maar om het gemakkelijk te maken hebben we per pagina een aantal veelvoorkomende vragen beantwoord.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Kan ik zelf ook een design maken met betrekking tot hoe de website eruit komt te zien?

Uiteraard kan je jouw voorkeuren aan ons doorgeven, wij zullen hier rekening mee houden tijdens het ontwerpen van jouw website.

Wat als ik nog geen teksten of afbeeldingen heb?

Dit is geen ramp, wij kunnen ook jouw website teksten schrijven zoals beschreven bij extra diensten. Daarnaast hebben wij een uitgebreide database met copyright-free foto’s.

Ik wil terug gebeld worden in de...

privacy