Extra diensten - Totstraksonline.nl

Wat wij nog meer voor je kunnen betekenen

Los van het bouwen van professionele websites die je per maand kan betalen, bieden wij ook vele extra’s. Zo zorg je ervoor dat je gehele huisstijl past bij de website die wij voor je bouwen.

Portret van zelfverzekerde vrouw
Illustratie van een simpel pakketje

Extra diensten

Naast alle diensten die wij aanbieden, verzorgen wij ook de randzaken die komen kijken bij een bedrijf. Denk hierbij aan een logo, een complete huisstijl of SEO teksten voor jouw website. Wat je ook zoekt, wij verzorgen het voor je.

Laptop met gebruikersprofiel illustratie

Logo ontwerp

Logo ontwerp is ontzettend belangrijk. Het logo is immers het kenmerk waaraan klanten jouw bedrijf zullen herkennen. Dit moet dus ook wel herkenbaar zijn dan. We helpen je graag dat te bereiken.

Potlood met lineaal op boek icoon

Logo + huisstijl

Om de herkenbaarheid nog beter te maken, is het belangrijk om dit ook in een eigen huisstijl door te trekken. Daarom bieden wij ook aan om naast het logo ontwerpen ook deze stijl in het geheel te ontwikkelen.

Web pagina statistieken met vergrootglas icoon

SEO proof teksten

Om de vindbaarheid van de website te optimaliseren moeten goede teksten worden geschreven volgens de principes van SEO, search engine optimalisation. Dit is dus het best over te laten aan kenners.

Pen met scherm icoon

Extra’s

Naast alle eerdergenoemde mogelijkheden zijn er in overleg ook altijd allerlei andere extra’s mogelijk. Dit hangt natuurlijk af van de wensen en eisen die gesteld worden in bijvoorbeeld een specifieke branche.

Pie chart icoon

Huisstijl

Lettertype

Een huisstijl draait om een aantal zaken. Zo is bijvoorbeeld het kiezen van het lettertype hier belangrijk in. Dit moet natuurlijk een lettertype zijn dat goed past bij het imago dat je met je bedrijf wilt opbouwen.

Kleuren

Ook de kleuren die gekozen worden zijn van groot belang. Deze moeten passen bij de uitstraling, maar ook bij de werkzaamheden die je doet. Bovendien wil je opvallen, maar niet uit de toon vallen.

Document met vergrootglas icoon

SEO proof teksten

Zoekwoorden

SEO proof teksten zijn teksten die in ieder geval de juiste zoekwoorden in de juiste dichtheid bevatten. Dat betekent dus dat niet alleen die woorden, maar ook alle andere woorden op orde moeten zijn.

Scherp

Om te zorgen dat de teksten optimaal zijn, wordt gekeken naar het SEO proof zijn. Daarnaast moeten de teksten ook echt iets toevoegen voor de lezers. Dit is de manier waarop klanten worden binnengehaald.

Document met vergrootglas icoon

Ik wil terug gebeld worden in de...

privacy