Een restaurant website laten maken?

Het runnen van een restaurant is een zware job. Lange dagen, hele week geopend.. Het laatste waar je nog zorgen over wil hebben is jouw website. Geen zorgen. Wij helpen je graag verder (en we beloven niks aan te laten branden) Wij zorgen ervoor dat elke bezoeker op jouw website, de sfeer proeft van jouw restaurant. Of het nu gaat om een online reserveringssysteem, het menu of de prachtige foto’s die je wil laten zien. Wij zorgen ervoor dat jouw restaurant website geoptimaliseerd ingericht wordt.

Online reserveringssysteem voor jouw horeca website

De mens wil het altijd sneller en gemakkelijker. Een online reserveringssysteem zorgt ervoor dat jouw klant gemakkelijk kan reserveren op een gewenste dag en tijd. Het toont een stukje professionaliteit naar de klant en zorgt voor extra aanmeldingen. Zij plaatsen de reservering op een dag en tijdstip naar keuze en jij ontvangt de bevestiging in jouw mailbox. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de tafel dekken. Je zal geen reservering meer missen.

Ik wil aan de slag

Het menu van jouw restaurant op de website

In het digitale tijdperk lopen we een restaurant niet meer binnen zonder eerst op de menukaart gekeken te hebben. Het is dus logisch dat we jouw menukaart mooi op de website weergeven. Geen zorgen, we richten de menukaart zo in dat er makkelijk aanpassingen gemaakt kunnen worden. De online menukaart zorgt ervoor dat je geen klanten misloopt.

Jouw restaurant zowel online als in het echte leven vindbaar

Wij zorgen ervoor dat de SEO van jouw horecazaak of restaurant website volledig is geoptimaliseerd. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle onderdelen op jouw website op de juiste plek weergegeven worden. De locatie van jouw restaurant of horecazaak is belangrijk. Deze zal dan ook een prominente plek krijgen op de homepagina. Het laten maken van een website voor jouw restaurant of horecazaak is een makkie met Totstraksonline.nl

Een restaurant website laten maken hoeft niet duur te zijn

Bij Totstraksonline.nl bouwen wij jouw restaurant of horeca website voor een marktconform tarief. Bij ons heb je een professionele website waarmee je jouw klanten de sfeer van jouw restaurant kan laten proeven. Wij zijn overtuigd van wat wij kunnen maken en na het laten maken van jouw restaurant of horeca website zal de enige zorg nog zijn of je wel genoeg plek hebt in de zaak.

Benieuwd naar onze bereidingswijze? Klik op de knop om meer informatie te krijgen!

Onze voordelen

Een perfecte website of webshop

Goed vindbaar

Responsive voor elk device

Betaalbaar

Behulpzame Support

Talloze extra's

Ik wil meer informatie