Een offerte aanvragen om een website te laten maken?

Wij begrijpen dat je niet met de eerste de beste webbouwer aan de slag gaat. Misschien ben je nog niet overtuigd van zijn/haar kunnen, wellicht twijfel je nog over de prijs.

Wij winnen graag jouw vertrouwen, zodat als je met ons aan de slag gaat er geen twijfel meer is over het eindresultaat. Hoe dan ook, je krijgt een website waar je trots op kan zijn.

Het aanvragen van een offerte om een website te laten maken is makkelijk, vrijblijvend en duidelijk.

Wij werken met vaste prijspakketten. Hierdoor kan een offerte overbodig lijken, maar wij sturen altijd een offerte op wanneer een klant een website wil laten maken zodat het zwart op wit staat dat er geen addertjes onder het gras zitten.

De offerte om een website te laten maken zal kort en bondig zijn: 54,- per maand, 0 euro voor de opstartkosten.

Ook zorgen wij ervoor dat zodra die offerte ondertekend is en je ons jouw teksten hebt doorgestuurd, de website online staat binnen een week. Die garantie bieden wij je.

Je kunt dus alle offertes op andere websites negeren. Wij garanderen je dat er geen één bedrijf is dat onze mogelijkheden, custom pagina’s en uitstekende service kan aanbieden voor een lagere prijs dan wij hanteren.

Het fijne aan een website laten maken bij Totstraksonline.nl, is dat wanneer je de website niet langer wil je gewoon kan opzeggen. Maandelijks, zonder extra kosten.

Ideaal wanneer je niet hoog in de kosten wil zitten, maar toch een professionele website wil hebben. Bij Totstraksonline.nl betaal je nooit teveel.

“Hoe vraag ik een offerte om een website te laten maken aan?”
Heel gemakkelijk! Je klikt op de groene knop hiernaast. Deze knop brengt je naar het offerte formulier. Deze vul je in en binnen een dag ontvang je van ons de offerte voor jouw gloednieuwe website!

Deze offerte zal aantonen dat er geen addertjes of verborgen prijzen zijn. Geen kleine lettertjes. Gewoon 54,- per maand, zonder opstartkosten.

Ik wil aan de slag

“Waarom is de offerte om een website te laten maken bij jullie veel lager dan bij anderen?”

Vrij eenvoudig: Bij ons betaal je voor wat je gebruikt. Wat moet je met een website van 5000,- als je na een jaar alweer iets anders wil doen?

In dit tijdperk wil je niet meer vastzitten aan ellenlange contracten met hoge afkoopsommen. Wij houden het graag eenvoudig.

Wanneer je offertes aanvraagt bij verschillende bedrijven om een website te laten maken zul je uiteenlopende prijzen te zien krijgen.

Over het algemeen kost een goede website al gauw tussen de 1500,- en 10.000,-. Hierbij komen ook nog de maandelijkse en jaarlijkse kosten (hosting, onderhoud, domeinnaam)

En dan is het nog maar de vraag of je website ook écht werkt.

Bij Totstraksonline.nl zijn alle websites all-in. Wij zorgen voor alle onderdelen die belangrijk zijn voor een goede en professionele website.

Email, hosting, domeinnaam, SEO, het zit allemaal inbegrepen in ons geweldige aanbod van slechts 54,- per maand, zonder opstartkosten.

Geïnteresseerd? Klik op de knop om meer informatie te krijgen!

Contactgegevens

Type project

Onze voordelen

Een perfecte website of webshop

Goed vindbaar

Responsive voor elk device

Betaalbaar

Behulpzame Support

Talloze extra's

Ik wil meer informatie