Goedkoop een website laten maken

Je bent bij ons bij het juiste adres als je niet teveel geld wil betalen voor een goede website. Bij ons kan je een betaalbare website laten maken die snel online staat. Grote investeringen zijn dus niet nodig voor een professionele website met responsive webdesign en doordat de maandelijkse onderhoudskosten laag zijn hou je geld over voor andere zaken. Dat is het voordeel van goedkoop een website laten maken bij Totstraksonline.nl.

Een website hoeft niet duur te zijn. Dat is ideaal als je goedkoop een website wil laten maken, maar niet zeker bent of wat je wil aanbieden wel een succes wordt. Hiermee hou je niet alleen de kosten laag, maar ook het risico.

Goedkoop een website laten maken, hoe doen we dat?

Vrij simpel: Je doet lekker je eigen ding. Je gaat aan het werk, levert je diensten en maakt je vooral geen zorgen. Waarom? Omdat wij het voor je regelen. Onze ervaren webbouwers werken graag aan jouw online succes.

Wij zijn in staat om goedkoop een custom website te laten maken, ingericht op jouw doelgroep. Dit wil zeggen een website die jou verder helpt, die aansluit bij wat jij wil aanbieden.

Ik wil aan de slag

Een goedkope website laten maken die werkt!

Het is tegenwoordig niet meer voldoende om al je diensten op een pagina te gooien en naast de telefoon te wachten tot de klanten zich aanmelden.

Het begint met de vraag: Heb jij een goed vindbare website?

Het antwoord hierop is waarschijnlijk nee, anders zocht je nu ook niet naar een ervaren webbouwer die daar voor kan zorgen. Wanneer je wel een goed vindbare website hebt moet je jezelf afvragen of jouw website grafisch goed ontworpen is. Hiermee bedoelen we niet alleen of het een mooie website is, maar of de website is ingericht op de behoeften van jouw doelgroep. Wat waarschijnlijk nog wel het belangrijkste is, is het volgende: Hoe wordt jouw website onderhouden? Het is essentieel dat een website regelmatig een update krijgt en backups maakt. Al deze onderdelen zijn dingen waar wij van Totstraksonline.nl ons gespecialiseerd in hebben.

Wij helpen graag mee aan jouw online succes. Of je nu eigenaar bent van een eenmanszaak, of onderdeel bent van een groot bedrijf, bij Totstraksonline.nl krijg je de persoonlijke aandacht die je verdient. Ons portfolio toont aan dat wij geen onderscheid maken in bedrijfsvorm of branche waarin je actief bent. Benieuwd naar wat wij voor jouw taxi bedrijf of restaurant kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

“Hoe goedkoop is een website laten maken door jullie precies?”

VVrijwel elke webbouwer zegt dat hij/zij een goedkoop tarief hanteert. Natuurlijk, niemand wil toegeven dat er goedkopere alternatieven zijn. Echter blijft het vooral de vraag “Wat voor kwaliteit krijg ik als ik goedkoop een website laat maken?” Als dat de vraag is dan kunnen wij eerlijk zeggen dat wij de beste keus zijn. Wij leveren professionele websites voor een aantrekkelijk tarief.

“Maar is mijn website dan niet snel afgeraffeld gejat van een template?”

Nee. Elke website die wij maken is custom. Dat wil zeggen ingericht zoals wij denken dat jouw doelgroep zou willen.

Een betaalbare website laten maken is niet meer de investering die het een aantal jaren geleden was.

Wij zijn zelf ook ondernemer. Wij weten hoe vervelend het is om verleid te worden met een lage prijs en achteraf een veelvoud hiervan te moeten betalen.

Een volledig professionele website met alles erop en eraan kost wat geld, maar het valt in het niet met wat je ervoor terugkrijgt.

Een professionele website wil zeggen een website met een goede vindbaarheid, een mooi maar vooral goed werkend grafisch ontwerp, waar je inzicht hebt in welke resultaten je behaald en die ook onderhouden wordt, zodat je altijd bereikbaar bent voor jouw klanten.

“Hoe zit het met pagina’s die ik later wil toevoegen”?

HHet zelf beheren van een website is vrij makkelijk. Met de komst van WordPress (een content management systeem) kan iedereen zelf pagina’s met tekst en afbeeldingen toevoegen. Goedkoop een WordPress website laten maken is absoluut een verstandige keus. WordPress is de nummer één CMS voor websites. Bijna 1/3e van alle websites wordt ondersteunt door WordPress vanwege de mogelijkheden, de veiligheid en vooral ook de gemakkelijkheid waarmee zelfs digibeten (mensen die moeite hebben met technische zaken) aanpassingen kunnen maken aan hun website. Een goedkope WordPress website laten maken bij Totstraksonline.nl zorgt ervoor dat jouw online aanwezigheid een succes wordt.

Een goedkope website met responsive webdesign.

Veel mensen denken dat wanneer je een goedkope website laat bouwen, je minder functies krijgt dan bij een dure. Dit is niet het geval bij Totstraksonline.nl Onze websites zijn all-in. Wij verzorgen alle onderdelen. Emails, hosting, domeinnaam, SEO, het zit allemaal inbegrepen in ons geweldige aanbod.

Responsive webdesign is belangrijk.

Niet alleen omdat het er professioneel uitziet, maar ook omdat Google eerder een responsive website laat zien in de ranking. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, een website die mobielvriendelijk is. Echter komen wij nog veel te vaak websites tegen die via de mobiel of tablet niet goed ingericht zijn. Een website laten maken bij Totstraksonline.nl neemt alle zorgen weg. Onze websites zijn standaard mobile first ingericht. Jouw professionele website werkt op een pc, een mobiel én op een tablet.

“Een eigen website laten maken klinkt wel leuk, maar ik twijfel..”

Voor jezelf beginnen is een grote stap, dat weten we. Één van de grootste problemen die startende ondernemers vaak tegenkomen zijn natuurlijk de hoge opstartkosten. Inschrijven bij de KvK, je kantoorspullen aanschaffen, misschien moet je zelfs goederen inkopen.

Natuurlijk wil je ook een eigen website laten maken, want hoe ga je anders die goederen/diensten aanbieden? Omdat de eerder opgesomde kosten al vrij hoog liggen, is het prettig als je niet teveel hoeft te betalen voor je website.

Ook kunnen contracten vaak een dooddoener zijn. Tegen een laag tarief iets vastleggen voor de komende twee jaar. Bij Totstraksonline.nl geen ellenlange contracten waarin je gedwongen wordt te betalen voor iets wat je niet gebruikt.

Onze voordelen

Een perfecte website of webshop

Goed vindbaar

Responsive voor elk device

Betaalbaar

Behulpzame Support

Talloze extra's

Ik wil meer informatie