Via Wix en Jimdo kan je "gratis" een website laten bouwen. Gratis staat tussen haakjes omdat beide bedrijven miljoenen euro's per jaar verdienen, helemaal gratis is het dus niet. Wix en Jimdo geven je de keus uit een aantal veelgebruikte templates waar je alleen maar je teksten en foto's aan toe hoeft te voegen en klaar is Kees. Of niet. Het probleem wat Wix en Jimdo hebben is dat ze heel erg gemaakt zijn voor de algemene gebruiker. De templates zijn gemaakt om voor zoveel als mogelijk mensen "prima" te zijn en dus niet toegespitst op jouw branche.

Geen zin om eindeloos te klooien met websitemakers? Wil je je gewoon richten waar je goed op bent? Wij helpen ondernemers aan succesvolle websites voor een vast laag bedrag per maand.

Ik wil aan de slag

Als je gebruik wil maken van alle functies bij Wix of Jimdo ben je al gauw zo'n €300,- per jaar kwijt. En dan moet je nog zelf je website bouwen.. Daar zit je toch helemaal niet op te wachten? Jij bent namelijk goed in wat JIJ doet, niet wat webbouwers doen..

Bij Totstraksonline.nl doen we niet aan verborgen kosten of addertjes onder het gras. 1 vaste lage prijs per maand, zonder opstartkosten. En wij bouwen jouw website voor jou.

Onze voordelen

Maandelijks opzegbaar

Goed vindbare website

Vast bedrag per maand

Behulpzame Support

In een week online

Talloze extra's

Voor maar €39,- per maand heb je een professionele website.

Ik wil meer informatie