Altijd inzicht in je website? - Totstraksonline.nl

Inzicht

Tablet illustratie

Het beloven van goede vindbaarheid en resultaten is één, maar het ook echt laten zien is iets anders. Daarom zorgen wij ervoor dat jij als klant altijd inzicht hebt in de prestaties en ontwikkelingen van je website. Zo weet je dus altijd precies op elk moment wat er goed gaat en wat er nog beter kan.

Natuurlijk is het ook nog eens zo dat we iets doen met deze kennis. Zo kan de website voortdurend verder worden ontwikkeld. Aan de hand van cijfers over bijvoorbeeld de vindbaarheid en bezoekersaantallen is immers veel te verwezenlijken. Hier helpen we je dan ook graag bij. Er zijn verschillende manieren waarop we dit voor onze klanten kunnen doen.

Door naar de cijfers te kijken is duidelijk te zien waar de punten zitten die misschien al goed zijn, maar mogelijk nog beter kunnen. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende maten waarin onderwerpen gevonden en bekeken worden. Of denk aan het wel of niet opvolgen van een call-to-action op de website. Al deze zaken zijn door ons inzichtelijk te maken zodat je zelf kunt zien hoe jouw website eigenlijk presteert.

We willen niet het wiel opnieuw uitvinden maar het wiel beter laten draaien.

Bezoekers

Alle inzicht begint bij harde cijfers. Daarom is het goed mogelijk om te rapporteren over hoeveel bezoekers een website ontvangt op maandelijkse basis. Daarmee is het eerste beeld te vormen.

Actie ondernemen

Op basis van de statistieken en informatie die je krijgt kan al direct gehandeld worden. Wanneer er zaken verbeterd kunnen worden, dan kan er direct een verandering worden doorgevoerd op de website.

Duidelijke statistieken

Cijfers over bezoekersaantallen kunnen helpen. Nog meer inzicht is te krijgen als de bezoekers ook beter zijn in te delen. Zo is precies te bepalen hoe de doelgroep die je voor ogen hebt reageert.

Google

Een belangrijk pluspunt van het gebruiken van dit soort analyses is dat ze exact zijn toegesneden op belangrijke zoekmachines zoals Google. Dit is immers een essentiële tool in het zoekproces.

Laptop met statistieken en vergrootglas icoon

Cijfers

Mocht je niet de tijd hebben om constant in de gaten te houden wat voor activiteiten er plaatsvinden op jouw website, is het ook mogelijk om de cijfers samengevat te bekijken. Mochten de droge cijfers je niet voldoende inzicht geven, ondersteunen wij graag.

Herkennen

Ook willen we de kennis die we hebben van deze statistieken graag inzetten om bepaalde trends of incidenten vroegtijdig te herkennen. Zo kan voorkomen worden dat de cijfers verkeerd geïnterpreteerd worden.

Live statistieken

Zodra je website online is kan je precies zien hoe bezoekers je website hebben gevonden en welke pagina’s ze bekijken. Daarnaast kan je ook live zien hoeveel bezoekers er op je website zijn en hoelang ze op je website blijven. Hiermee kan je dus tracken welke pagina het goed doet en welke pagina eventueel aangepast dient te worden.

Inzicht is belangrijk.

Meer weten over hoe wij jou kunnen helpen?

Veelgestelde vragen

Onze informatie en prijzen spreken voor zich, maar om het gemakkelijk te maken hebben we per pagina een aantal veelvoorkomende vragen beantwoord.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Kan ik zien hoeveel klanten mijn website bezoeken?
Via Google Analytics, wat we voor je website instellen, krijg je alle inzichten die je nodig hebt waaronder het aantal bezoekers per dag.
Moet ik achter de computer zitten om al mijn statistieken te bekijken?
Google Analytics is te bekijken via de computer, mobiele telefoon en tablet. Dat wil zeggen dat je overal je website statistieken kan bekijken.

Wat je nog meer krijgt!

Browser met tandwiel illustratie

Goede vindbaarheid

Wij verzorgen goede vindbaarheid door alles wat hier invloed op heeft optimaal te benutten. Denk aan teksten, afbeeldingen, video’s, tools en al het andere dat de vindbaarheid van de website kan vergroten.

Computer en document illustratie

Grafisch ontwerp

Alle facetten van het grafisch ontwerp van een website zijn bij ons in goede handen. Van het aansluiten op de huisstijl, tot en met het verzorgen voor responsive ontwerp zodat de website altijd goed werkt.

Instellingen en profiel illustratie

Onderhoud

Om de website die ontwikkeld is ook op langere termijn net zo goed te laten werken als in de beginperiode, is regelmatig onderhoud plegen belangrijk. Voor een vast maandbedrag verzorgen wij dit.

Ik wil terug gebeld worden in de...

privacy