Mooi ontworpen website - Totstraksonline.nl

Grafisch ontwerp

Computer en document illustratie

Het is belangrijk dat een website een sterk grafisch ontwerp heeft. Rake teksten maken de website vindbaar, maar een knap ontwerp trekt een potentiële klant over de streep. Er zijn dan ook meerdere onderdelen die in dit proces een rol spelen, denk hierbij aan een goede vindbaarheid en het monitoren van je website. Deze onderdelen moeten allemaal op de juiste wijze worden aangepakt om succesvol te zijn.

Wanneer het grafisch ontwerp van een website betreft, dan vinden wij het belangrijk dat deze past bij de huisstijl van de onderneming. Dit zorgt er immers voor dat er een goede eenheid in de uitstraling terug te zien is. Omdat de website tegenwoordig vaak het eerste is wat een potentiële klant van een bedrijf te zien krijgt, is het dan ook belangrijk dat dit op en top in orde is. Waarbij professionele uitstraling vooropstaat.

Om ervoor te zorgen dat deze professionele uitstraling ook echt verzorgd wordt, is goede kennis van de markt waarin je actief bent nodig. Daarom zorgen wij er altijd voor dat wij gedegen onderzoek doen naar de branche waarin je actief bent. Aan de hand van die kennis is het goed mogelijk om een ontwerp te maken dat aansluit bij de wensen en verwachtingen van klanten. Hiermee kan een belangrijk voordeel worden behaald.

Grafisch design is waar kunst en functionaliteit samen komen.

Persoonlijk ontwerp

Door de toenemende gemakkelijkheid om snel een website te kunnen maken, neemt het aantal sites dat op elkaar lijkt sterk toe. Juist daarop kan Totstraksonline.nl voor jou het verschil maken door een uniek ontwerp aan te leveren.

Professionele foto’s

Omdat op veel foto’s auteursrechten liggen, zorgt Totstraksonline.nl ervoor dat er altijd gebruikgemaakt wordt van foto’s op de juiste manier. Alle afbeeldingen die worden gebruikt zijn rechtenvrij of in het bezit van Totstraksonline.nl

Responsive design

Door de grote hoeveelheid verschillende dragers, is het ook belangrijk dat het grafisch ontwerp er op elke drager goed uitziet. Daarom ontwerpen wij responsive websites. Zie ons werk om voorbeelden van responsive websites te bekijken.

Op maat

Het grafisch ontwerp van de website wordt ook precies op maat gemaakt. Dat betekent dus dat eventuele illustraties of iconen inbegrepen zitten bij het ontwerp. Er wordt gezorgd voor een herkenbare en unieke huisstijl

Pie chart icoon

Afbeeldingen

Een belangrijk onderdeel van het grafisch ontwerp van de website is natuurlijk ook het uitkiezen van de juiste foto’s. Deze kunnen zelf gemaakt worden, of worden gebruikt uit andere bronnen.

Op maat

Dat de websites ontworpen worden om op elke drager optimaal naar voren te komen, heeft alleen maar voordelen. Zo kan immers op elke drager dezelfde professionele uitstraling worden uitgedragen.

Zakelijke uitstraling

Elke website is anders. De ene website dient om te informeren, de andere richt zich op het binnenhalen van leads. Wat het doel van de website ook is, het is belangrijk dat de website een professionele en zakelijke uitstraling heeft. De klant bepaald binnen enkele seconden op jouw website of ze willen blijven of niet. Een goede eerste indruk is dus zeer belangrijk wanneer je het doel van je website wil bereiken. Wij doen hier onderzoek naar zodat iedere website het maximale uit zijn content kan halen.

Grafisch ontwerp is belangrijk.

Meer weten over hoe wij jou kunnen helpen?

Veelgestelde vragen

Onze informatie en prijzen spreken voor zich, maar om het gemakkelijk te maken hebben we per pagina een aantal veelvoorkomende vragen beantwoord.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Kan ik zelf ook nog extra pagina’s aanmaken?
Ja zeker, zoveel als je zelf zou willen. Wij geven je de middelen om op een gemakkelijke manier extra content te plaatsen.
Als ik zelf iets wil aanpassen, moet ik dat dan via de computer doen?
Nee hoor, je kan inloggen op je site via je mobiele telefoon of tablet en onderweg snel nog even een kleine aanpassing doorvoeren.

Wat je nog meer krijgt!

Browser met tandwiel illustratie

Goede vindbaarheid

Wij verzorgen goede vindbaarheid door alles wat hier invloed op heeft optimaal te benutten. Denk aan teksten, afbeeldingen, video’s, tools en al het andere dat de vindbaarheid van de website kan vergroten.

Tablet illustratie

Inzicht

Wil je zelf een beeld hebben van hoe jouw website presteert? Dan kunnen wij je voorzien van inzicht met behulp van statistieken, analyses en adviezen. Zo haal je er altijd het maximale uit.

Instellingen en profiel illustratie

Onderhoud

Om de website die ontwikkeld is ook op langere termijn net zo goed te laten werken als in de beginperiode, is regelmatig onderhoud plegen belangrijk. Voor een vast maandbedrag verzorgen wij dit.

Ik wil terug gebeld worden in de...

privacy