Goed vindbare website - Totstraksonline.nl

Goede vindbaarheid

Browser met tandwiel illustratie

Een goed vindbare website is essentieel om klanten binnen te halen. Door de enorme omvang van het internet is het dan ook een flinke uitdaging geworden om goed te scoren qua vindbaarheid. Door het toepassen van de juiste SEO-technieken kunnen wij helpen om jouw website hoog in de zoekresultaten van de zoekmachines te krijgen.

Om hoger in de zoekresultaten te komen zijn ijzersterke teksten nodig, zodat de zoekmachines weten waar de website over gaat. Als er iets is wat goede vindbaarheid verzorgt, dan is het wel het juiste gebruik van woorden. Om hiervoor te zorgen doen wij een uitgebreid onderzoek naar de juiste zoekwoorden. Zo achterhalen we hoe de klant jou wil vinden en spelen wij daarop in door de woorden op de juiste manier te gebruiken op de website. Wij schrijven zelf niet de teksten, maar passen de aangeleverde teksten aan zodat de website hoger kan scoren in de zoekresultaten.

Daarnaast mag echter niet vergeten worden dat goede vindbaarheid om nog veel meer draait. Zo is een goed en duidelijk ontwerp ook van belang. Wanneer de website logisch in elkaar zit, waarderen zoekmachines dit meer. Onderschat daarnaast ook niet wat afbeeldingen en video’s voor invloed hebben op het geheel. Ook hiermee moet verstandig en goed worden omgesprongen om te zorgen dat de website optimaal gevonden wordt. Dit alles regelen wij voor je.

Een goede website die niet te vinden is, is een slechte website.

Zoekwoorden

Goede vindbaarheid draait in belangrijke mate om de juiste zoekwoorden. Wat zijn die juiste zoekwoorden dan? Wij onderzoeken het door jouw branche onder de loep te nemen en de juiste te vinden.

Verwerking

De gevonden woorden worden in een duidelijk leesbare tekst verwerkt. Zoekwoorden zonder context zijn immers niets waard. Daarom passen wij jouw teksten aan voor op de website.

Pagina’s

Om voor goede vindbaarheid te zorgen, is het belangrijk dat alle pagina’s op de website duidelijke titels krijgen. Daarin zitten de zoekwoorden en wordt in één of enkele woorden het onderwerp duidelijk gemaakt.

URL’s

Nog beter vindbaar wordt de website, met de juiste URL’s voor de pagina’s. Deze hoeft namelijk niet exact gelijk te zijn aan de titel. Daarom is er voor de vindbaarheid heel veel voordeel mee te doen.

Document met vergrootglas icoon

Afbeeldingen

Goede afbeeldingen, die ook namen en tags mee krijgen, helpen ook mee in de vindbaarheid. Bij Totstraksonline.nl is een flinke database waaruit geput kan worden om dit te verzorgen.

Tags

Ook zaken zoals tags en descriptions zitten bij de lage prijs inbegrepen. Zo wordt dus voor een goede prijs elk detail nagelopen om voor de goede vindbaarheid die gewenst is te kunnen zorgen.

Aanmelden bij zoekmachines

Het is natuurlijk belangrijk dat de zoekmachines weten dat je website bestaat. Daarom melden wij je website aan bij alle grote zoekmachines waaronder natuurlijk Google, Bing en Yahoo. Naast het aanmelden, zorgen wij er ook voor dat de pagina’s op je website automatisch door de zoekmachines geïndexeerd worden. Dit zorgt ervoor dat de pagina’s van je website opgenomen worden in de zoekresultaten.

Goede vindbaarheid is belangrijk.

Meer weten over hoe wij jou kunnen helpen?

Veelgestelde vragen

Onze informatie en prijzen spreken voor zich, maar om het gemakkelijk te maken hebben we per pagina een aantal veelvoorkomende vragen beantwoord.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Sta ik nu automatisch bovenaan Google?
Hoe graag we je dat ook zouden willen beloven, nee. Althans, niet zomaar. Afhankelijk van je branche, je zoektermen en concurrentie zal je “ranking” in de zoekmachines worden bepaald. Wij optimaliseren je website wel tot in de puntjes om het maximale eruit te halen.
Zullen klanten mijn bedrijf online kunnen vinden?
Absoluut. Wij melden jouw bedrijf namelijk aan bij Google My Business. Hiermee zal jouw bedrijf automatisch naar boven komen wanneer iemand jouw bedrijfsnaam intikt.
En hoe zit het met de vindbaarheid op Google Maps?
Doordat we jouw bedrijf aanmelden bij Google My Business, zal jouw bedrijf automatisch ook zichtbaar zijn op Google Maps. Hierbij kom je automatisch vaker voor in de Google ranking wanneer klanten zoeken op jouw branche of woonplaats.

Wat je nog meer krijgt!

Computer en document illustratie

Grafisch ontwerp

Alle facetten van het grafisch ontwerp van een website zijn bij ons in goede handen. Van het aansluiten op de huisstijl, tot en met het verzorgen voor responsive ontwerp zodat de website altijd goed werkt.

Tablet illustratie

Inzicht

Wil je zelf een beeld hebben van hoe jouw website presteert? Dan kunnen wij je voorzien van inzicht met behulp van statistieken, analyses en adviezen. Zo haal je er altijd het maximale uit.

Instellingen en profiel illustratie

Onderhoud

Om de website die ontwikkeld is ook op langere termijn net zo goed te laten werken als in de beginperiode, is regelmatig onderhoud plegen belangrijk. Voor een vast maandbedrag verzorgen wij dit.

Ik wil terug gebeld worden in de...

privacy